Agenda Gids

AGENDA GIDS .nl
Onderdeel van ForYou TV

Met programma's van Blanche Zoekt Succes & For You Moments voor Senioren en Mensen met een beperking.

Wat is For You Moments:
Blanche en consorten bezoeken verschillende locaties in Nederland en Belgie welke o.a. rolstoel en slecht ter been vriendelijk zijn.
Bekijk hieronder de bekende For You Moments afleveringen voor Senioren en mensen met een beperking.

Wat is Blanche Zoekt Succes:
Blanche bezoekt unieke senioren en mensen met een beperking die bijzonder positief in het leven staan.
En organisaties prachtige dingen betekenen voor anderen.

For You Certificaten:
Samen met Blanche geeft ForYou TV én Agenda Gids certificaten uit aan zeer beperking vriendelijke locaties en hulpmiddelen.

 

Bekijk hier For You TV Certificaten

Rolstoel Vriendelijk

Zoals het al duidelijk is, heeft For You TV afleveringen over de meest rolstoel vriendelijke locaties binnen Nederland en Belgie. Het is zo dat wanneer er een locatie rolstoel vriendelijk genoeg is, hiervan een aflevering wordt gemaakt. Dit is ook wel het certificaat wat For You TV afgeeft.

Wanneer er geen aflevering over wordt gemaakt is het nog niet bekend bij For You TV of heeft het geen certificaat uitgegeven.

Heeft u zelf een rolstoel vriendelijke locatie en wilt u het For You TV team laten komen om van uw locatie een recensie te maken, welke eerlijk en oprecht is dan kunt u ons mailen naar info -at- foryou -punt- nl.

 

“Senior vriendelijk apparaat” keurmerk

Al enige tijd maken mobiele apparaten al deel uit van de maatschappij, de jongere generatie maakt het meeste gebruik van deze mogelijkheid. Na een meerdere onderzoeken de afgelopen jaren over waarom vooral jongeren gebruik maken van deze technieken komen meerdere punten naar voren;

De nieuwe techniek is vaak te gecompliceerd.
De apparaten zijn moeilijk afleesbaar door kleine iconen en menu’s
De apparaten zijn lastig in gebruik
De apparaten zijn gevoelig en gaan snel kapot

Wij van ForYouMedia zijn al enkele jaren bezig met het bekijken van seniorvriendelijkheid van meerdere locaties in Nederland met samenwerking met het V&VN in het verleden. Nu gaan wij één stap verder. Het uitgeven van een keurmerk "Senior Vriendelijk Apparaat" keurmerk.

Lees meer over het "Senior Vriendelijk Apparaat Keurmerk / Certificaat"

 

 

“Beperking vriendelijk apparaat” keurmerk

Naast de ForYou Certificaat "Senior Vriendelijk Apparaat" keurmerk is er nog een uniek en gecontroleerde ForYou Certificaat genaamd "Beperking Vriendelijk Apparaat" keurmerk.

De Beperking vriendelijk apparaat keurmerk van For You Media heeft nagenoeg dezelfde certificering als die van de senioren, echter wordt ieder apparaat gecontroleerd door een persoon met een lichamelijk of geestelijke beperking.

Na een meerdere onderzoeken de afgelopen jaren over waarom vooral jongeren gebruik maken van deze technieken komen meerdere punten naar voren;

De nieuwe techniek is vaak te gecompliceerd.
De apparaten zijn moeilijk afleesbaar door kleine iconen en menu’s
De apparaten zijn lastig in gebruik
De apparaten zijn gevoelig en gaan snel kapot

Wij van ForYouMedia zijn al enkele jaren bezig met naast het bekijken van seniorvriendelijkheid van meerdere locaties in Nederland met samenwerking met het V&VN in het verleden, ook het bekijken van beperkingvriendelijkheid. Nu gaan wij één stap verder. Het uitgeven van een keurmerk.

Lees meer over het "Beperking Vriendelijk Apparaat Keurmerk / Certificaat"