Agenda Gids

AGENDA GIDS .nl
Onderdeel van ForYou TV

Met programma's van Blanche Zoekt Succes & For You Moments voor Senioren en Mensen met een beperking.

Wat is For You Moments:
Blanche en consorten bezoeken verschillende locaties in Nederland en Belgie welke o.a. rolstoel en slecht ter been vriendelijk zijn.
Bekijk hieronder de bekende For You Moments afleveringen voor Senioren en mensen met een beperking.

Wat is Blanche Zoekt Succes:
Blanche bezoekt unieke senioren en mensen met een beperking die bijzonder positief in het leven staan.
En organisaties prachtige dingen betekenen voor anderen.

For You Certificaten:
Samen met Blanche geeft ForYou TV én Agenda Gids certificaten uit aan zeer beperking vriendelijke locaties en hulpmiddelen.

 

Mensen met een Beperking Vriendelijk Apparaat Keurmerk

“Beperking vriendelijk apparaat” keurmerk

Naast de ForYou Certificaat "Senior Vriendelijk Apparaat" keurmerk is er nog een uniek en gecontroleerde ForYou Certificaat genaamd "Beperking Vriendelijk Apparaat" keurmerk.

De Beperking vriendelijk apparaat keurmerk van For You Media heeft nagenoeg dezelfde certificering als die van de senioren, echter wordt ieder apparaat gecontroleerd door een persoon met een lichamelijk of geestelijke beperking.

Na een meerdere onderzoeken de afgelopen jaren over waarom vooral jongeren gebruik maken van deze technieken komen meerdere punten naar voren;

De nieuwe techniek is vaak te gecompliceerd.
De apparaten zijn moeilijk afleesbaar door kleine iconen en menu’s
De apparaten zijn lastig in gebruik
De apparaten zijn gevoelig en gaan snel kapot

Wij van ForYouMedia zijn al enkele jaren bezig met naast het bekijken van seniorvriendelijkheid van meerdere locaties in Nederland met samenwerking met het V&VN in het verleden, ook het bekijken van beperkingvriendelijkheid. Nu gaan wij één stap verder. Het uitgeven van een keurmerk.

Een keurmerk speciaal voor mensen met een beperking. Het For You certificaat is hiervan de uitkomst. Na het concluderen dat de meeste apparaten die bestaan niet of zelfs totaal niet aan alle bovenstaande punten voldoen, echter dit wel pretenderen, controleren wij van For You ieder apparaat. Of deze goed functionereren en zelfs bestand tegen water, flinke schokken en welke ook een flinke levensduur heeft. Alleen deze apparaten ontvangen het For You certificaat "Senior Vriendelijk Apparaat" keurmerk.

Naast de keurmerk voor senior vriendelijkheid, bestond her ook nog geen keurmerk die apparaten test op beperking vriendelijkheid, voor mensen met een beperking. Dit was vreemd in onze ogen aangezien mensen met een beperking ook gebruik zouden moeten kunnen maken van de nieuwe technologieën zonder dat het ingewikkeld hoeft te zijn. Het gemak wat de technologie ons kan bieden zou immers voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

Daarom presenteert ForYouMedia het “mensen met een - beperking vriendelijk apparaat keurmerk”

Het Beperking vriendelijk apparaat keurmerk is een nieuw keurmerk voor mobiele elektronica. Het keurmerk wordt uitgegeven wanneer de mobiele apparaten, na uitvoerige tests aan een aantal aspecten voldoet;
• Het apparaat dient gemakkelijk te gebruiken te zijn
• Het apparaat dient gebruik te maken van een veilig platform
• Het apparaat dient tegen een stootje te kunnen
• Het apparaat gaat op een correcte veilige manier om met persoonlijke gegevens
• Het apparaat kan zowel binnen als buiten gebruikt worden
• Het apparaat moet kunnen functioneren in natte omgevingen en 30cm water

Wij verwachten dat door het uitvoeren van controle op nieuwe mobiele apparaten en het afgeven van een keurmerk. Er een beter beeld ontstaat welke apparaten echt geschikt zijn voor de mindervaliden en mensen met een beperking doelgroep.

Mensen met een - beperking keurmerk, For You Certificaten

 

Bekijk hier links van u het “beperking vriendelijk apparaat keurmerk”.

Wanneer u zelf ook in aanmerking wilt komen voor dit keurmerk, vragen wij u ons te contacteren per email naar info -at- foryou -punt- nl .

Waarna wij het toestel grondig gaan recenseren op alle funktionaliteiten welke hierboven staan vermeld. Oftewel volledig vriendelijk zijn voor Mensen met een beperking.

Alleen de door For You TV gecontroleerde en goedgekeurde apparaten mogen dit keurmerk gebruiken.